Accessoires
06 november 2008 - Ron Smeets

Wintervoordeel bij Mio

Mio Technology gaat deze winter voor Sinterklaas en Kerstman tegelijk spelen met de introductie van de Limited- en Winter Edition navigatie systemen.

De Limited Edition bestaat uit een Mio Moov 200 (foto hiernaast) met een thuislader en compact beschermtasje terwijl in de Winter Edition een Mio Moov 330 zit met dezelfde accessoires. De prijs van de twee pakketten liggen respectievelijk op €149,99 (Limited) en €199,99 (Winter).

Mocht je in de periode tussen nu en 31 Januari een van beide toestellen kopen en je registreert je aankoop binnen 28 dagen op de website van Mio dan krijg je bovendien een kaart update van 2009 ter waarde van €79,99 gratis erbij.

Letwel: Het kaartmateriaal is vanaf Juni 2009 beschikbaar op de website van Mio en kan gedownload worden via de e-shop voor het einde van 2009. Consumenten die gebruik maken van deze actie worden via een e-mail nieuwsbrief op de hoogte gesteld als hun cadeautje klaar ligt. Wie de map upgrade liever op dvd heeft kan deze ook via de post ontvangen, mits tegen betaling van de verzendingskosten.

De Mio Moov 330:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.