Toestellen
11 mei 2006 - Ron Smeets

Winnie de Pooh heeft zijn eigen GSM

Hij is alleen nog te koop in Hong Kong en Macau, maar de kleine dikke honingbeer heeft inmiddels ook zijn eigen GSM van Disney gekregen.

De DMobo P700 is een vrij eenvoudige camphone met MP3 en MPEG4 speler en natuurlijk de nodige 'Pooh' content zoals ringtones, wallpapers en Pooh theme's.

Hij kost, in Hong Kong en Macau, 332 dollar en voor dat geld krijg je ook een pluche Winnie de Pooh GSM tasje erbijGerelateerde links:
Disney MVNO's komen dichterbij
Drie nieuwe exclusieve Chinese Disney GSM's
Tiener GSM van Disney met GPS en ‘kinderslot’
Twee nieuwe Disney mobieltjes uit Korea
De Mickey Mouse GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.