Social Media
17 augustus 2012 - Ron Smeets

Winnaars van de Sony Xperia wedstrijd

Het heeft even wat langer geduurd maar nu zijn dan toch echt ook de drie winnaars van de Sony Xperia facebook wedstrijd bekend. De afgelopen dag heb ik alle inzendingen bestudeerd en daaruit drie, zeer terechte, winnaars geselecteerd. En voor iedereen die deze keer niet gewonnen heeft: Better luck next time! ;-)

De 'hoofdprijs' (maar dat zijn het natuurlijk allemaal ;-)) gaat naar Desirée. Zij stuurde een foto in met de originele reactie dat zij het toestel voor haar zus Anouschka wilde winnen. Desirée, of eigenlijk Anouschka dus, wint de Sony Xperia S.

De Sony Xperia P gaat naar Eddy Nas. Hij schreef in zijn reactie nog nooit een Sony (Ericsson) toestel of een Android toestel gehad te hebben. Die kans wil ik hem bij deze graag bieden.

Tot slot de Sony Xperia U. De gelukkige winnaar van dit toestel is Renée van Boxmeer geworden. Zij moet het op dit moment doen met een 'telefoon ut een 'vorig tijdperk' omdat haar HTC overleden was. Ze is dus hard toe aan een nieuwe smartphone en maakte daar het volgende gedicht over ;-)
Als ik deze telefoon mag winnen,
oh dan ga ik hem echt heel de dag beminnen.
Dan bel ik iedereen op,
en dan vertel ik: ik heb gewonnen bij mobilecowboys echt top!
Ik verdien deze telefoon,
want als ik win kies ik de allercoolste beltoon.
Mijn HTC is net overleden,
helaas geeft mijn provider mij verder geen aanpassingsheden.
Want ik moet nog een jaar,
en helaas ben ik nu dus slecht bereikbaar.
Gebruiken dat kan ik deze telefoon goed,
want ik heb een nieuwe nodig met spoed!
Nu heb ik een telefoon uit het vorig tijdperk,
Ook nog eens een ontzettend rotmerk.
Deze sony zou mij erg goed doen,
want ik heb niet heel erg veel poen.
Dus een nieuwe kopen zit er niet in,
daarom cross my fingers en hopen dat ik win!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.