Nieuws
16 juli 2012 - Ron Smeets

Winnaars Nokia Lumia 'mijn eerste mobieltje' fotowedstrijd!

Eerder vanmiddag postte ik op onze facebook pagina de 10 finalisten van de 'Mijn eerste mobieltje' fotowedstrijd. De drie winnaars van de Lumia 900, Lumia 710 en Lumia 610 zijn nu bekend.

Hieronder staan de drie winnende foto's van Petra de Bruijn, Koen Verhofstad en Leo Weertman. Daarbij staat ook welk toestel ze gewonnen hebben. Alle andere deelnemers: bedankt voor het insturen van de vele tientallen kiekjes! En natuurlijk ook nogmaals een woord van dank aan het adres van Nokia Nederland voor het beschikbaar stellen van de drie Lumia's!

Leo Weertman stuurde een foto van zichzelf met zijn eerste mobieltje die in 1996 vooral dienst deed op zijn rondreis door Australië. Hij wint daarmee de Nokia Lumia 610.
Lumia-Actie-Finalist-610

Koen Verhofstad heeft met onderstaande foto de Lumia 710 in de wacht gesleept. Zijn eerste Motorola paste overduidelijk niet in z'n broekzak. Met Nokia Lumia 710 zal dat natuurlijk geen enkel probleem zijn ;-)
Lumia-Actie-Finalist-900 

Tot slot de winnaar van de Lumia 900. Petra de Bruijn maakte samen met haar vriend Simon de Ronde een 'cowboy-and-girl / snake' collage van hun eerste mobieltje, de Nokia 3310. vanaf nu kunnen ze gamen, en heel wat meer doen, op hun Lumia 900. Ik ben wel benieuwd wie hem het meest gaat gebruiken; Petra of Simon? ;-)
Lumia-Actie-Finalist-710

De drie winnaars ontvangen per email of via facebook een bericht over de verdere afhandeling van de wedstrijd en de verzending van de prijzen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.