Geruchten
10 april 2013 - Ron Smeets

Winkellancering BlackBerry Q10 komt dichterbij

Toen BlackBerry eind januari de Z10 en de Q10 onthulde werd gezegd dat die laatste ergens tussen eind april en medio mei in de winkels zou verschijnen. Op 22 april geeft de fabrikant hier in Nederland een presentatie tijdens de persconferentie van TeleVisie.

Daar, zo staat in het programma, wordt onder andere meer informatie gegeven over de BlackBerry Q10. Mogelijk dat daar ook een definitieve datum voor de winkellancering bekend gemaakt wordt. Het is dan immers al eind april.

Intussen komen uit Canada de eerste berichten dat de Q10 daar vanaf 30 april, bij provider Rogers, in de winkels zal liggen. Een dag waarop een groot deel van Nederland met andere, koninklijke zaken, bezig zal zijn ;-) Hoe dan ook, het heeft er alle schijn van dat BlackBerry fans die nog altijd het liefst gebruik maken van een fysiek qwerty toetsenbord niet al te lang meer zullen hoeven wachten.

De aankondiging van de BlackBerry Q10 presentatie op 22 april:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.