Nieuws
10 mei 2011 - Ron Smeets

Windows Phone VIP preview in New York op 24 mei

Of er ook een Nederlands event komt is nog niet duidelijk, maar Microsoft heeft voor 24 mei een Windows Phone VIP preview event gepland staan in New York.

Wat men daar precies gaat tonen is nog niet bekend, maar aan de kleur (Mango-rood ;-)) van de uitnodiging (grote afbeelding hieronder) te zien zou het wel eens een sneak preview van Windows Phone 7.5 (aka Mango) kunnen zijn. Ach, als Microsoft Nederland hier ook aan gaat meedoen, dan moeten ze mij maar bellen ;-))))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.