Nieuws
21 december 2011 - Ron Smeets

Windows Phone niet genoemd in Live Messenger advertentie

Dit is misschien wat vergezocht, maar Microsoft heeft onlangs een advertentie voor Windows Live Messenger gemaakt waarin letterlijk staat: "Chat met je vrienden, ongeacht of zij nu een iPhone, Android, BlackBerry of PC gebruiken".

Je zou kunnen denken dat de marketing boys en girls van Microsoft Windows Phone, waar Live Messenger natuurlijk standaard ook op staat, vergeten zijn.

Dat, of de makers van deze advertentie gaan er van uit dat de personen die zij er mee aanspreken al zo 'verstandig' waren om al een Windows Phone toestel (of Windows PC / Laptop) in huis (of handen) te hebben ;-)) Ik kan mij niet echt voorstellen dat Microsoft hier niet over nagedacht heeft. Grappig is het wel. En als de makers inderdaad Windows (Phone) vergeten zijn, dan is het een hilarische blunder. De advertentie: 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.