Nieuws
03 juli 2011 - Ron Smeets

Windows Phone Marketplace telt nu meer dan 25.000 Apps

Officieel heeft Microsoft nog niets bekendgemaakt maar volgens WindowsPhoneAppList staan er inmiddels meer dan 25.000 apps in de Windows Phone Marketplace.

In Mei, ruim een maand geleden dus, stond de teller nog op 18.000. Kortom, de Windows Phone Marketplace groeit als kool ;-))

Het zal echter nog wel even duren voordat de Windows Phone Marketplace in de buurt komt van haar twee grootste concurrenten. De Apple App Store telt inmiddels meer dan 500.000 apps en de Android Market is met meer dan 200.000 apps ook nog veel beter 'gevuld'. De meest populaire apps zijn, zoals zo vaak, games. Op nummer 1 staat Angry Birds (nog geen week beschikbaar), gevolgd door Sonic de Hedgehog 4 episode 1, Plants vs Zombies, Doodle Jump en Pac Man Championship Edition DX. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.