Nieuws
28 december 2011 - Ron Smeets

Windows Phone Marketplace krijgt een 'Nokia Collection'

De samenwerking tussen Nokia en Microsoft heeft aan de buitenkant nog niet veel meer opgeleverd dan twee toestellen die uitgerust zijn met Windows Phone 7.5.

In Frankrijk heeft een Lumia 800 eigenaar gisteren de 'Nokia Collection' zien opduiken in de Windows Phone Maketplace. Naar het schijnt zijn dit apps die specifiek bedoeld zijn voor Nokia Windows Phones.

Op mijn eigen Lumia 800 kan ik de 'Nokia Collection' (of Apps from Nokia) nog niet vinden in de Marketplace. Het zou dus kunnen dat dit gefaseerd uitgerold wordt, per land. Hieronder kun je een video zien van de 'Nokia Collection' ontdekking.

http://www.youtube.com/watch?v=uGI0vyTNG3g

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.