Geruchten
14 september 2011 - Ron Smeets

Windows Phone Mango op 16 september in Taiwan beschikbaar?

De release van Windows Phone Mango zal niet lang meer op zich laten wachten. Twee weken geleden presenteerde HTC al de sserste twee toestellen en voor 22 september staat een persmeeting gepland van Microsoft en HTC in Nederland over Windows Phone 7 Mango.

Toch bestaat de kans, als deze geruchten kloppen, dat Windows Phone 7 Mango over twee dagen (16 september) al in Taiwan beschikbaar komt / uitgerold gaat worden.

Dat meldt althans het Taiwanese Mobile01. De release zou gepland staan tijdens de Microsoft Tech Days Taiwan die vanaf 15 september plaatsvinden. Hieronder kun je een screenshot van de (kromme) Google vertaling daarvan zien. Daarin staat ook dat de nieuwste Windows Phone Mango versie vanaf die dag ook beschikbaar komt, als update, voor de bestaande Windows Phone 7 toestellen.

Via (Chinees)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.