Nieuws
26 december 2011 - Ron Smeets

Windows Phone ideeënbus app

Met de release van Windows Phone 7.5 (Mango), enkele maandne geleden, is het smartphone OS van Microsoft op diverse punten alweer een stuk beter geworden dan de eerste versie uit 2010. Dat wil echter niet zeggen dat het 'af' is ;-) Ongetwijfeld zullen ze bij Microsoft druk bezig zijn met de ontwikkeling, en voorbereiding van de release van de volgende versies, Tango en Apollo

Mocht je als Windows Phone gebruiker zelf tips voor verbeteringen hebben, dan is daar nu een Ideeënbus App voor, Suggestion Box genaamd.

Behalve dat je daar je eigen suggesties en tips om Windows Phone beter te maken kunt achterlaten, kun je ook de ideeën van andere gebruikers bekijken, een reactie geven of er op stemmen. Leuk is ook dat Microsoft bij voorbaat al vraagt om geen ideeën in te dienen waarop al een patent rust. Uhhm, alsof iedereen weet welke ideeën en technologiën al gepatenteerd zijn ;-))) Meer info over Suggestion Box kun je hier vinden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.