Nieuws
20 maart 2013 - Ron Smeets

Windows Phone Challenge nu ook als vergelijkende reclame

Op veel plaatsen waar Nokia opduikt tijdens evenementen of beurzen kun je deelnemen aan de zogenaamde Windows Phone Challenge. Feitelijk een wedstrijdje waarbij Nokia wil aantonen dat Windows Phone (8) en haar Lumia's elk ander OS en toestel kan 'verslaan' op het gebied van onder andere social media, gebruiksgemak en cameraprestaties.

In de VS heeft de Finse fabrikant de Windows Phone Challenge nu ook in vergelijkende TV commercials geintroduceerd.

In de eerste versie wordt de Samsung Galaxy S III door de Nokia Lumia 920 uitgedaagd om een foto bij weinig licht te maken. Drie keer raden wie wint ;-)) Ik kan er niets aan doen maar ik blijf ze leuk vinden, die vergelijkende reclames. Zou hier in Nederland ook meer gebruikt mogen worden.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.