Nieuws
04 oktober 2012 - Ron Smeets

Windows Phone 8 videodemo op de HTC 8X

Tot nu toe mochten fabrikanten van de eerste Windows Phone 8 toestellen (Samsung, Nokia en HTC in het bijzonder) nog niet veel laten zien van het nieuwe OS. Meer dan een 'gelocked' home screen zat er niet in. Gisteren is een videodemo online verschenen waarin meer Windows Phone 8 features, op de HTC 8X, getoond worden. De video is zonder gesproken commentaar, maar met stampende achtergrondmuziek ;-))

UPDATE (11u00): De betreffende video heeft de status 'privé' gekregen. Schijnbaar was Microsoft dus niet zo blij met de publicatie ervan ;-)

Getoond worden onder andere de camera, diverse instellingen, een lijstje met (eenvoudig) te koppelen accounts voor email, social media netwerken en dergelijke, het on screen toetsenbord en maps. Opvallend is wel dat in het homescreen diverse functies (tiles) 'onzichtbaar' gemaakt zijn. Kortom, Microsoft wil koste wat kost nog het een en ander 'geheim' houden tot de officiële lancering van Windows Phone 8, later deze maand (26 oktober).

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.