Nieuws
06 augustus 2012 - Ron Smeets

Windows Phone 8 screenshots van WhatsApp gespot

Onlangs verdween WhatsApp uit de Windows Phone Marketplace. Volgens de makers had dit te maken met de komst van een nieuwe versie die binnenkort beschikbaar zal zijn voor Windows Phone toestellen.

Tijdens een zoektocht naar WhatsApp voor Windows Phone stootte Windows Phone Daily op een aantal screenshots van de Windows Phone 8 versie van WhatsApp. Goed nieuws dus voor alle WhatsApp 'verslaafden' met een Windows Phone toestel ;-)))

In de screenshots staat ook een berichtje over de lancering van WhatsApp op 28 november maar dat zegt niet zoveel omdat die tekst ook in de afbeeldingen van de vorige versie te zien was.

WhatsApp-WP8-a WhatsApp-WP8-c WhatsApp-WP8-b WhatsApp-WP8-d

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.