Geruchten
30 november 2012 - Ron Smeets

Windows Phone 8 op de HTC HD 2 gehacked?

Tsja, de fabrikanten en Microsoft hebben een tijd geleden al besloten, en bekendgemaakt, dat de huidige Windows Phone 7.5 (en 7) toestellen alleen nog de Windows Phone 7.8 update zullen krigen.

Een paar Chinese hobbybobs zijn er blijkbaar in geslaagd om de oude HTC HD 2 (Windows Mobile 6.5.3 oorspronkelijk) van de nieuste Windows Phone 8 versie te voorzien. Helaas zijn er alleen nog foto's als bewijs, dus helemaal zeker dat het werk is het nog niet.

HTC-HD2-WP8-b HTC-HD2-WP8-a

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.