Nieuws
24 mei 2012 - Ron Smeets

Windows Phone 8 ook geschikt voor bestaande toestellen

Een medewerker van een PR bureau van Microsoft, Waggener Edstrom, heeft min of meer bevestigd dat de nieuwe versie van het smartphone OS, Windows Phone 8, ook geschikt zal zijn voor de bestaande Windows Phone toestellen.

Microsoft, en de fabrikanten, hebben er zelf officieel nog niets over gezegd, maar de kans dat de PR medewerker foute informatie geeft is volgens de bron van dit 'nieuwtje' erg onwaarschijnlijk.

De bron, My Microsoft Life, zegt ook nog dat hij volgende week meer informatie krijgt en dat een officiele aankondiging binnen enkele weken volgt. Of dat dan meteen de presentatie van Windows Phone 8 zal zijn is niet bekend. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.