Nieuws
12 december 2010 - Ron Smeets

Windows Phone 7 videoreview

Ik loop al een tijdje met twee Windows Phone 7 toestellen rond. Regelmatige bezoekers hebben weliicht ook al mijn eerdere artikelen hierover gelezen. Die gingen onder andere over de informatievoorziening rondom het nieuwe smartphone OS in de Nederlandse winkels en de vraag of het nu al verstandig is om een Windows Phone 7 toestel te kopen.

Hieronder staat mijn videoreview van Windows Phone 7 en daarin komen ook de twee toestellen die ik al een tijdje aan het testen ben even aan bod. Enjoy!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.