Toestellen
03 januari 2011 - Ron Smeets

Windows Phone 7 toestellen naast elkaar (infographic)

Er zijn, wereldwijd, momenteel een tiental Windows Phone 7 toestellen uitgebracht. Door de 'strenge' hard- én software eisen (een eigen UI gebruiken wordt voorlopig door Microsoft niet toegestaan) lijken die nogal op elkaar.

Hieronder staat een aardige infographic waarin de belangrijkste kenmerken en specs van tien Windows Phone 7 toestellen naast elkaar gelegd worden.

Het zijn de HTC 7 Trophy, LG Optimus 7, Samsung Omnia 7 (de toestellen die ook bij ons in de winkels liggen) en de Dell Venue Pro, HTC HD7, HTC 7 Mozart, HTC 7 Pro, HTC Surround,  LG Optimus 7Q en de Samsung Focus. Een grotere versie van de infographic kun je hier bekijken. WP7-Toestellen-Vergelijk-infographic Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.