Nieuws
07 december 2010 - Ron Smeets

Windows Phone 7 thema voor Windows Mobile 6.5 toestellen

De bestaande Windows Mobile 6.5 toestellen, zoals de HTC HD2, kunnen (vooralsnog) niet geupgrade worden naar Windows Phone 7. Ja, er zijn gehackte firmwares in omloop maar die werken niet echt soepel en kunnen ook zeker niet door iedere gebruiker geinstalleerd worden. Je moet toch over de nodige technische know how en durf beschikken om dat te proberen.

Wie toch het gevoel wil hebben dat zijn 'oude' Windows Mobile 6.5 toestel op Windows Phone 7 'draait' zou het Fireslave's Windows Phone 7 2.0 throttlelauncher thema kunnen installeren. Hieronder zie je een videodemo daarvan.

Via, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.