Entertainment
05 oktober 2010 - Ron Smeets

Windows Phone 7 thema voor Android

Volgende week (11 oktober) wordt Windows Phone 7 officieel onthuld. Kort daarna zullen ook de eerste toestellen in de winkel verschijnen. Heb je een Android smartphone en wil je nu alvast een beetje het 'Windows Phone 7' gevoel uitproberen, dan zou je deze 'skin' kunnen uitproberen.

Het is volgens de maker geen exacte kopie van de Windows Phone 7 UI, maar het lijkt er wel op. Op het XDA-Developer forum staat precies beschreven wat je moet doen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.