Nieuws
14 maart 2010 - Ron Smeets

Windows Phone 7 Series UI nu 'beschikbaar'

Op het XDA Developer forum heeft een van de leden de beta versie van zijn eigen gefabriceerde Windows Phone 7 Series thema voor download beschikbaar gesteld.

Deze UI lijkt veel op datgene dat getoond werd in Barcelona tijdens de eerste introductie van Microsoft's nieuwe Smartphone OS die eind dit jaar op de markt moet komen.

Natuurlijk is het nog lang niet de 'real deal', maar iedereen die al een beetje het Windows Phone 7 Series gevoel wil ervaren vind dit misschien wel leuk om te proberen. Behalve de download link (CAB file) staat er ook een video van de doe-het-zelf UI van Jaxbot.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.