Geruchten
15 februari 2010 - Ron Smeets

Windows Phone 7 Series UI gekiekt

Zondag lekte al de naam van de nieuwe Windows Mobile uit en vandaag heeft iemand, althans zo ziet het er toch echt uit op de foto hiernaast (en grote versie hieronder), een doek opzij geschoven om een van de eerste kiekjes van de Windows Phone Series 7 (aka Windows Mobile 7) User Interface te onthullen.

In hoeverre dit plaatje onderdeel uit maakt van een geregisseerd gerucht of wat met de bron gebeurt is die het doek opzij gehouden heeft is niet bekend (grapje) maar we zien het maar als een eerste kijkje in de keuken van de nieuwste Windows Mobile telg die vanmiddag hier in Barcelona officieel onthuld gaat worden door Steve Ballmer. WinMo7-UI-Sneak

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.