Toestellen
07 november 2010 - Ron Smeets

Windows Phone 7 op de HTC HD2

Wie de afegelopen dagen mijn Mystery Shopping voor Windows Phone 7 artikel gelezen heeft zal de humor van deze posting ook wel inzien ;-)

Terwijl in sommige telefoonwinkels het personeel klanten wijsmaakt dat er een officiele Windows Phone 7 upgrade voor de HTC HD2 zal komen, wat, en dat heeft HTC zelf ook al bevestigd, echt niet het geval is, duikt nu ook weer een video op waarin te zien is hoe hackers Windows Phone 7 op de HD2 aan de praat hebben gekregen.

Het is niet de eerste keer dat Windows Phone 7 op de HTC HD2 gedemonstreerd wordt. Dat dat zou gaan gebeuren was natuurlijk ook wel te verwachten. HTC had immers officieel al bevestigd dat er geen Windows Phone 7 upgrade voor de HD2 zou komen en dat soort nieuwtjes werkt meestal als een rode lap op een stier bij hackers en hobbybob's ;-)) Onderstaande video en foto's doken op bij de Chinese versie van XDA.

http://www.youtube.com/watch?v=2ay7Uv8AzxI

HTC-HD2-WinPhone7-c HTC-HD2-WinPhone7-a HTC-HD2-WinPhone7-b HTC-HD2-WinPhone7-d

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.