Geruchten
29 maart 2010 - Ron Smeets

Windows Phone 7 op de HTC HD2

Tja, je kon er natuurlijk op wachten. HTC en Microsoft maakten onlangs bekend dat er GEEN officiele Windows Phone 7 update voor de HD2 gaat komen en dus is het aan de hobbybobs en ontwikkelaars om dat toch voor elkaar te krijgen. Welnu, in Rusland is men er al in geslaagd. Hieronder staat het videobewijs daarvan.

http://www.youtube.com/watch?v=mJCFdojbjh8

Er is ook nog een tweede video en hoewel de beelden ietwat donker zijn lijkt het wel echt te zijn. Het zal mij benieuwen hoe snel deze ROM beschikbaar komt via de diverse fora ;-)  Bron: HTCPedia

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.