Nieuws
15 maart 2011 - Ron Smeets

Windows Phone 7 NoDo(ughnut) update demo

Binnenkort zal Microsoft de zogenaamde NoDo(ughnut) update voor Windows Phone 7 uitrollen. Dit wordt niet de update waar wij hier in Nederland op zitten te wachten want ook hierin zal nog geen Nederlandse taal (en Marketplace) support in opgenomen worden.

De 'belangrijkste' vernieuwing, naast diverse (performance) tweaks en bug fixes, is de toevoeging van copy-paste. Hieronder kun je nog een videodemo daarvan zien.

http://www.youtube.com/watch?v=GrcWcz2HQCM

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.