Nieuws
23 maart 2011 - Ron Smeets

Windows Phone 7 'NoDo' update is onderweg

Microsoft is de afgelopen uren begonnen met de uitrol van de eerste, zogenaamde 'NoDo' (No Donuts) update voor Windows Phone 7.

Nee, deze update is nog niet voorzien van support voor de Nederlandse taal, maar dat is inmiddels al lang bekend. De grootste vernieuwingen zitten in de toevoeging van 'copy-paste', enkele verbeteringen in de (online) zoekfuncties van de Marketplace en diverse bug-fixes. De update wordt de komende weken onder andere 'aangeboden' (OTA) aan Windows Phone 7 toestellen in de VS en Europa. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.