Nieuws
05 juli 2011 - Ron Smeets

Windows Phone 7 Mango op de HTC HD2

De HTC HD2 was een van de laatste Windows Mobile 6.5 toestellen van de Taiwanese fabrikant. Bij de introductie van Windows Phone 7 werd al snel duidelijk dat dit toestel geen officiële upgrade van het nieuwste Microsoft smartphone OS zou krijgen. Dat zorgde ervoor dat de nodige hackers en hobbybob's zelf aan de slag gingen.

Welnu, er circuleren nu een tweetal video's waarin getoond wordt dat de HTC HD2 ook Windows Phone 7 Mango kan draaien. OK, niet alle functies werken, maar dat zal een kwestie van tijd zijn wellicht.

http://www.youtube.com/watch?v=Iq7le236lHIhttp://www.youtube.com/watch?v=ZDHicfHmb1M

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.