Nieuws
26 juli 2010 - Ron Smeets

Windows Phone 7 demo door Microsoft zelf

Vorige week mocht ik zelf even met een Windows Phone 7 toestel van LG spelen. De versie van het OS die daarop was nagenoeg 'final'.

De boys van ZDNet in Duitsland kregen enkele dagen geleden een hands on demo van een van de Microsoft medewerkers zelf. Natuurlijk was die demo meer een marketing verhaaltje van Microsoft zelf dan een echte test, maar in de video die daarvan gemaakt werd (zie hieronder) kun je wel goed zien hoe soepel het OS reageert en hoe snel geschakeld kan worden tussen de diverse applicaties.

http://www.youtube.com/watch?v=h1L5PWRZx5Q
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.