Nieuws
26 oktober 2010 - Ron Smeets

Windows Phone 7 Connector nu ook compatible met de Mac

Mocht je, zoals ik, een Windows Phone 7 toestel hebben en je wilt ook je muziek, foto's en video's vanuit iTunes en je Mac synchroniseren, dan kan dat. Microsoft heeft, vooralsnog een beta release, een Mac versie van Windows Phone 7 Connector (download link) uitgebracht.

Ik heb het zelf helaas nog niet kunnen testen omdat ik, op het moment dat ik dit schrijf,  onderweg ben en even geen USB kabel bij me heb om mijn Omnia 7 op m'n Mac aan te sluiten. Windows Phone 7 Connector werkt helaas niet via Bluetooth. Hieronder staat wel alvast een videodemo.

Deze demo werd gemaakt door de boys van GearLive

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.