Entertainment
18 maart 2011 - Ron Smeets

Windows Phone 7 commercial: Android toestel in een pisbak

Een oplettende kijker heeft ontdekt dat in een van de Windows Phone 7 commercials (zie video hieronder), een plassende smartphone gebruiker zijn Android toestel in de pisbak laat vallen. Hij raapt hem zonder blikken of blozen ook weer op en gaat verder alsof er niets gebeurd is. Ach ja, het is zijn eigen urine, hè ;-))

De commercial bestaat al wat langer maar schijnbaar was dit nog niet eerder opgevallen. Je moet ook wel heel goed kijken (zie de screenshot hiernaast) om te kunnen zien dat het een Android smartphone is, vermoedelijk een HTC. Leuk gevonden, dit.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.