Nieuws
24 augustus 2010 - Ron Smeets

Windows Phone 7 browser vs iPhone 4 en Google Nexus One

Een van de grote verbeteringen in Windows Phone 7 is de performance van de mobiele versie van Internet Explorer webbrowser. Snel, soepel en heel wat gebruiksvriendelijker dan we tot nu toe gewend waren van het mobiele Windows OS.

De boys van Pocketnow maakten een ruim tien minuten durende video waarin ze de nieuwe Windows Phone 7 browser, op een prototype van de LG Panther, vergelijken met die van de iPhone 4 (iOS4) en de Google Nexus One met Android 2.2.

Letwel: de versie van Windows Phone 7 en de browser die in onderstaande video getoond worden zijn nog steeds niet de definitieve (winkel)versies. Er kan en zal dus nog het een en ander aan verbeteren voordat het eerste Windows Phone 7 toestel in de shops ligt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.