Nieuws
15 april 2011 - Ron Smeets

Windows Phone 7 browser vergeleken met Android en iOS

Windows Phone 7 hoort, ruim een half jaar na de officiële lancering, nog niet bij de meest populaire smartphone OS'en van dit moment, maar het nieuwe mobiele Microsoft OS dat vanaf volgend jaar ook op de nieuwe Nokia smartphones zal worden geimplementeerd, ontvangt her en der (en ook hier) behoorlijk lovende kritieken.

In onderstaande video wordt de snelheid van de Windows Phone 7 webbrowser vergeleken met die van Android (2.3) en iOS 4.

Het verschil in snelheid bij deze HTML 5 speed reading test is behoorlijk te noemen. Windows Phone 7 komt als overduidelijke winnaar uit de bus. Kijk zelf maar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.