Nieuws
11 augustus 2010 - Ron Smeets

Windows Phone 7 app van eBay op komst

Het aanbod van apps in de Windows Marketplace is nog niet echt om over naar huis te schrijven. Dat merkte Cowboy Marc enkele maanden geleden ook al op. Met de release van de nieuwe Windows Phone 7, ergens in Oktober, verwacht (en hoopt) Microsoft natuurlijk dat ook de Marketplace weer nieuw leven ingeblazen gaat worden.

Welnu, het lijkt erop dat eBay in ieder geval een Windows Phone 7 app gaat uitbrengen. Niet bepaald een van de kleinste veilingsites. ;-) Via: Forbes

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.