Nieuws
21 juni 2012 - Ron Smeets

Windows Phone 7.8 voor de Nokia Lumia 900? Uhm, niet echt

Dit is wel een aardig foutje, zo bleek al gauw. De afgelopen uren is nogal wat commotie ontstaan rondom een tweet van Nokia (in de VS) dat de Lumia 900 binnenkort een upgrade naar Windows Phone 7.8 zou krijgen. Er verscheen zelfs een video (zie hieronder) online waain een Lumia 900 met Windows Phon 7.8 te zien zou zijn. Een, nieuwe, tussenversie voordat Windows Phone 8 er aan komt? Dat zou zo maar kunnen.

Helaas, het bleek dus om een communicatiefoutje van Nokia te gaan. De nieuwe Windows Phone 'versie' waar aan gerefereerd werd is de 'Tango' update. 

De Tweet: Nokia-WP78-Tweet

BronVideo via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.