Nieuws
26 november 2012 - Ron Smeets

Windows Phone 7.8 videodemo op de Nokia Lumia 510

De Windows Phone 7.8 geruchten van de afgelopen dagen en weken zijn met name afkomstig uit China. Daar wordt de release van deze versie dan ook binnen enkele weken al verwacht, aldus de Nokia VP in dat land.

Dit weekend is ook een video opgedoken waarin Windows Phone 7.8 gedemonstreerd wordt op een Lumia 510. Zolang als het duurt (mocht Nokia dit filmpje nog laten verwijderen) kun je hem hieronder bekijken. Overigens wordt nu ook al gespeculeerd over een release van Windows Phone 7.8 (in China?) op 28 november. Dat is over twee dagen dus al.

Die datum is echter nergens in onderstaand filmpje te zien maar werd getipt door een zeker 'Lucky' aan het adres van WMPoweruser. Voor het geval dat de video van YouTube verdwijnt heb ik hieronder nog wat screenshots uit het filmpje gepost.

Screenshots: WP78-Demo-Lumia-510-a WP78-Demo-Lumia-510-b WP78-Demo-Lumia-510-c WP78-Demo-Lumia-510-d

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.