Nieuws
24 december 2012 - Ron Smeets

Windows Phone 7.8 update voor Samsung Omnia W

Erg groot nieuws is het niet, maar als de geruchten kloppen dan zullen de 'oude' Samsung Windows Phone 7.5 toestellen mogelijk allemaal ook voorzien worden van de Windows Phone 7.8 update.

Dat heeft Samsung in Italië min of meer al bevestigd. Daarbij wordt wel meteen gezegd dat de tijdstip van de uitrol door Microsoft bepaald wordt. Dat heeft natuurlijk te maken met de officiele presentatie van Windows Phone 7.8. Iets dat we ook al zagen gebeuren bij Windows Phone 8.

Hoe dan ook, de Windows Phone 7.8 update is hier in Nederland en België eigenlijk alleen interessant voor die paar eigenaren van de Samsung Omnia W (foto).

De Italiaanse berichten: "We can confirm that our products carrying the Windows Phone version 7.5 [and therefore all the Windows Phone so far marketed by Samsung, Ed], are updated the [version] 7.8 but will be made available with terms decided by Microsoft." 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.