Nieuws
23 januari 2013 - Ron Smeets

Windows Phone 7.8 update ook voor 'echt oude' HTC

Er zijn ongetwijfeld niet zoveel Windows Phone 7 gebruikers meer rondlopen. Erg groot nieuws is dit dus niet maar een woordvoerder van HTC in Polen heeft laten weten dat de 'oude' (Amerikaanse) Mozart binnen enkele weken een upgrade naar Windows Phone 7.8 zal ontvangen.

Of dit ook gaat gelden voor andere Windows Phone 7 HTC's, zoals de 7 Trophy uit 2010, is niet bekend. Datzelfde geldt ook voor de Windows Phone 7.5 toestellen van de Taiwanese fabrikant (de Titan en Radar).

Volgens de Poolse HTC'er wordt eind februari of begin maart bekeken welke andere 'oude' HTC Windows Phone 7 en 7.5 toestellen in aanmerking gaan komen voor de Windows Phone 7.8 update.

Letterlijk (door Google vertaald) zei hij: "De update is beschikbaar in Q1 2013" HTC en verder dat "We weten niet welke smartphones zal worden opgewaardeerd naar versie 7.8"."Bijwerken HTC toestellen met Windows Phone 7 naar versie 7.8 zal plaatsvinden aan het einde van februari / maart.In het geval van mobiele niebrandowanych bijwerking sneller. Met ingang van vandaag, de HTC 7 Mozart smartphone is de enige waarvoor het werd bevestigd door het verstrekken van bijgewerkte Windows Phone 7.8 ".

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.