Nieuws
24 februari 2011 - Ron Smeets

Windows Phone 7.5 wordt de eerste versie met NL support

Over de 'beperkingen' van Windows Phone 7 hebben Marc en ik hier al heel wat artikelen geschreven ;-) Afgelopen week, tijdens het Mobile World Congress was het nieuwe smartphone OS van Microsoft niet echt prominent aanwezig.

Ja, de Amerikaanse software gigant had wel een stand gehuurd maar In Barcelona was het vooral Android dat de klok sloeg.

Maarten Sonneveld van Microsoft in Nederland liet zich tegenover PortableGear ontvallen dat Windows Phone 7.5 de eerste versie zal worden met Nederlandse ondersteuning. Eerder dit jaar werd al bevestigd dat de Nederlandse support voor Windows Phone 7 pas in de tweede helft van dit jaar verwacht wordt, maar nu is dus duidelijk geworden dat die versie dus Windows Phone 7.5, codenaam Mango, zal worden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.