Nieuws
17 november 2011 - Ron Smeets

Windows Phone 7.5 updates voor HTC toestellen onderweg

HTC en Microsoft zijn enkele uren geleden gestart met de uitrol van de eerste updates voor de Windows Phone 7.5 (Mango) toestellen van de Taiwanese fabrikant.

De update zorgt er onder andere voor, naast enkele bugfixes, dat WiFi tethering (het delen van de mobiele dataverbinding van je smartphone met andere toestellen) ook beschikbaar komt op HTC Windows Phone toestellen waar dat tot op dit moment nog niet op zit.

Een andere aanpassing is het toevoegen van het originele bericht in emails die beantwoord of doorgestuurd worden. Verder is ook een probleem opgelost met betrekking tot de koppeling met Microsofr Exchange 2003.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.