Geruchten
20 september 2007 - Ron Smeets

Windows Mobile toestel van Sony Ericsson op komst?!

Volgens een welingelichte bron van de Commercial Times heeft HTC zojuist een order gekregen voor de productie van 1 miljoen Windows Mobile (6) Smartphones voor Sony Ericsson.

Officieel hebben zowel de Zweeds-Japanse als de Taiwanese toestelmaker hierover nog niets gemeld maar volgens de bron van het bericht zou het toestel ergens in de tweede helft van 2008 op de markt moeten gaan komen.

Echt waarschijnlijk klinkt het niet dat Sony Ericsson met Windows Mobile toestellen gaat komen maar ruim een jaar geleden zagen we wel al het Black Diamond concept en dat was een toestel met. . . Windows Mobile OS.

Mochten deze nieuwe geruchten waar blijken te zijn dan is deze (tijdelijke?, experimentele?) move van Sony Ericsson in de richting van Windows Mobile natuurlijk wel groot nieuws.Gerelateerde links:
Eerste foto’s van een nieuwe Walkman Phone
Sony Ericsson op iPod koers?!?
Nog eentje dan, de Sony Ericsson W990i
Bijzondere slider van Sony Ericsson voor Japan
Is dit de Sony Ericsson K900?
Nog een nieuwe Sony Ericsson op komst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.