Nieuws
06 december 2006 - Ron Smeets

Windows Mobile Smartphone met WiMax van LG

Tijdens de ITU Telecom World in Hong Kong heeft LG aangekondigd dat men volgend jaar de eerste toestellen met WiMax op de markt zal brengen.

Een van de eerste modellen wordt de KC1, een Windows Mobile 5.0 Smartphone met 2.8 inch QVGA touchscreen display, 2MP camera, Bluetooth en WiMax.

DE KC1 zal binnenkort in Korea al verkrijgbaar zijn. Helaas hebben we nog niets gehoord over de prijs en eventuele Europese release.

Bron: Slashphone en WebwereldGerelateerde links:
Nokia toestellen krijgen WiMax
WiMAX fabrikanten kiezen voor Intels Rosedale 2
WiMax kaarten nog dit jaar in de winkels
WiFiber, de échte WiMax
Samsung PDA met WiBro
WiMax: opgevoerde WiFi
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.