Geruchten
25 februari 2009 - Ron Smeets

Windows Mobile Armani Smartphone van Samsung op komst

Vorige week introduceerde Samsung maar ruim 20 nieuwe toestellen in Barcelona maar wie denkt dat het daarbij dit jaar zal blijven komt bedrogen uit.

Daags na de presentaties in Spanje werd al duidelijk dat de Koreanen binnen enkele weken ook met Android toestellen gaan komen en in een interview met de Taipei Times heeft CEO Kim bovendien geroepen dat Samsung ook dit jaar nog een nieuwe Armani Smartphone voorzien van Windows Mobile (6.5?) zal introduceren.

Meer wilde Kim over de nieuwe (derde) samenwerking tussen Samsung en Armani niet zeggen maar ik hoop toch echt dat het toestel niet zo lelijk wordt als zijn voorgangers. OK, de P520 Armani ging qua looks nog wel, maar de Night Effect was toch echt te lelijk voor woorden. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.