Geruchten
20 november 2009 - Ron Smeets

Windows Mobile 7 screenshot gelekt?

Sinds deze week is de beta versie van Office Mobile 2010 beschikbaar voor Windows Mobile 6.5 gebruikers. Fijn, maar nog veel leuker is natuurlijk het feit dat op de website van Office Mobile 2010 nu een screenshot opgedoken is waarvan de look-and-feel van het mobiele OS dat daar getoond wordt verdacht veel lijkt op de screenshots die bijna twee jaar geleden al eens uitlekten en toen gezien werden als de eerste informatie over Windows Mobile 7.

Wat natuurlijk vreemd is, is het feit dat de look-and-feel van Windows Mobile 7, als deze geruchen en het screenshot juist zijn, nauwelijks veranderd zou zijn. Tja, we ze zullen zien. De eerste OEM's van Windows Mobile 7 worden begin volgend jaar verwacht. Dan zal ongetwijfeld meer info uit gaan lekken. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.