Geruchten
10 oktober 2009 - Ron Smeets

Windows Mobile 7 release in de lente van 2010?

Windows Mobile 6.5 ligt net 'op de planken', maar als we deze geruchten mogen geloven (grote afbeelding hieronder) dan mikt Microsoft voor wat betreft de opvolger, Windows Mobile 7, al op een release ergens in de lente van 2010.

Dat zou wel erg snel zijn, maar van de andere kant was bij de allereerste presentatie van Windows Mobile 6.5 al duidelijk dat dit een tussenpaus zou worden die alleen in het leven geroepen is om de lange wachttijd (door voortdurend uitstel) op Windows Mobile 7 te vullen.

Het gerucht en de afbeeldingen zijn afkomstig uit een presentatie voor Office Mobile 7 dat in de loop van het komende jaar uitgebracht gaat worden. We zullen zien. WinMo7-Rumor-101009-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.