Geruchten
05 april 2009 - Ron Smeets

Windows Mobile 7 in Microsoft video?

In een demofilmpje van Microsoft waarin Software + Services gepromoot wordt zijn mogelijke enkele prevews te zien van Windows Mobile 7, zo wordt online druk gespeculeerd.

Op diverse momenten in de video worden mobiele toestellen getoond met een soepel functionerende User Interface. Of dit inderdaad afkomstig is uit de nieuwste Windows Mobile is natuurlijk nog niet bekend.

Het nieuwste mobiele besturingssysteem van Microsoft lijkt vooralsnog overigens niet onder een goed gesternte geboren te zijn want men heeft tijdens de ontwikkeling ervan inmiddels al meer dan een jaar vertraging opgelopen.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.