Geruchten
26 maart 2007 - Ron Smeets

Windows Mobile 6 update voor Treo 750

Het is nog niet bevestigd door de provider zelf, maar volgens de boys van Engadget gaat AT&T (voorheen Cingular), op korte termijn een Windows Mobile 6 update uitrollen voor een aantal Windows Mobile 5 devices in haar assortiment.

Vooralsnog wordt gesproken over drie toestellen, de Palm Treo 750, Samsung BlackJack en de Cingular 8525 smartphone.

Bovendien worden alle nieuwe smartphones die vanaf nu bij AT&T in het assortiment opgenomen worden standaard van Windows Mobile 6 voorzien.

Goed nieuws voor de Amerikaanse klanten van o.a. de Treo 750. Hopelijk gaan de Europese providers dit voorbeeld snel volgen. Ik zou mijn Treo 750 namelijk wel eens willen uitproberen met WM6!Gerelateerde links:
Windows Mobile 6 officieel aangekondigd
Windows Mobile 6.0 nauwelijks beter dan 5.0
Windows Mobile 6 op de Treo 750
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.