Nieuws
08 augustus 2007 - Ron Smeets

Windows Mobile 6 Update voor Australische Treo 750

De komst van een Windows Mobile 6 update voor de Palm Treo 750 is al enkele keren ter sprake gekomen, ook hier.

Uit betrouwbare brom heb ik vanochtend vernomen dat verschillende leveranciers in Nederland ook al bezig zijn met de laatste tests hiervoor.

In Australië zal de update, zo blijkt nu, vanaf medio deze maand al officieel beschikbaar komen, het eerst voor klanten van Hutchison 3.

Dat nieuws, in combinatie met de berichten die mij ter ore zijn gekomen, zou er dus inderdaad op kunnen duiden dat ook wij niet lang meer hoeven te wachten op de WM6 upgrade voor de Treo 750.

Goed nieuws dus voor iedereen die een Treo 750 heeft (ja, ook ik heb er een) en die al geruime tijd wacht en hoopt op beter functionerende software, iets dat bij de Windows Mobile 5 versie van de Treo 750 zoals die nu nog verkocht wordt duidelijk een issue is.Gerelateerde links:
Windows Mobile 6 update voor Treo 750
Windows Mobile 6 op de Treo 750
Palm opent mypalm beta support site voor Treo's
Update voor de Treo 750v online
Palm Treo 750 vanaf maandag overal te koop: niet doen!
Palm Treo’s deze maand met gratis navigatiepakket
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.