Nieuws
21 maart 2007 - Ron Smeets

Windows Mobile 6 op de Treo 750

Dit is goed nieuws voor Palm Treo 750 gebruikers. Bij Mobility Today zijn ze er namelijk in geslaagd om, redelijk probleemloos, Windows Mobile 6 op een Treo 750 te installeren.

Het toestel was afkomstig van HTC(!) en een software ontwikkelaar van Microsoft compatible producten.

Als bewijs hebben ze onderstaande video (na de klik) gepost waarop te zien is dat functies als Windows Live Messenger, Active Sync, de Camera en UMTS support ook onder Windows Mobile 6 op de Treo 750 normaal werken.

Nu nog even wachten wanneer Palm (en Vodafone voor diegenen die een Treo van deze provider hebben) zelf besluiten een WM6 update uit te gaan rollen.Gerelateerde links:
Unlock je Treo 750v
Windows Treo 750 van Vodafone in Oktober te koop
Uitgeklede Treo 750 voor de kleine beurs
Europese release Treo 750 komt dichterbij
Treo 750 gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.