Nieuws
18 maart 2010 - Ron Smeets

Windows Mobile 6.5 upgrade voor de Toshiba TG01

Dit is niet echt schokkend nieuws voor de Nederlandse en Belgische markt, maar Toshiba heeft nu officieel de Windows Mobile 6.5 upgrade voor de TG01 uitgerold.

Toen de TG01 ruim een jaar geleden, als eerste smartphone met de 1Ghz snapdragon processor, onthuld werd was er nog sprake van dat het toestel in April of Mei eind 2009 ook in Nederland en België officieel uitgebracht zou gaan worden, maar dat is er nooit echt van gekomen.

Enfin, mocht je er toch eentje hebben en je wilt af van Windows Mobile 6.1, dan kun je hier versie 6.5 van het besturingssysteem downloaden. Inmiddels heeft Toshiba overigens ook al de TG02 laten zien. Of en zo ja wanneer dat toestel eventueel naar de Benelux komt is nog niet bekend.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.