Nieuws
16 september 2009 - Ron Smeets

Windows Mobile 6.5 upgrade voor de Omnia op komst

Goed nieuws voor iedereen die nog een 'oude' Samsung Omnia hebben. De Koreaanse fabrikant heeft in een email aan een Nederlandse klat bevestigd dat er een Windows Mobile 6.5 upgrade voor dat toestel gaat komen.

Wanneer dat precies zal zijn is nog niet bekend, maar gezien het feit dat Windows Mobile 6.5 weer wat soepeler en gebruiksvriendelijker werkt dan zijn voorgangers kan ik mij voorstellen dat veel Omnia bezitters hier positief op zullen reageren, toch? Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.